Godt nytår til alle

Så kom vi endnu en gang ind i et nyt år – forhåbentlig med gode forventninger for alle. Vi slæber os gennem vinteren, men nyder dog at regnen ikke har forsøgt at skylle os væk i år. Her i mørket er det svært at forestille sig forår og lys – og ikke mindst føl der kommer til verden.

På stutteriet venter vi 4 af slagsen. Det bliver præcis lige så spændende som tidligere år. Er de sunde, er de smukke, hvordan er gangen, størrelsen, kønnet, farven, udtrykket. Men der er længe til, så vi må holde fokus på andre ting. Ridningen af de ældre heste f.eks.

Det er jo helt fantastisk at have en ridehal at træne i, når frosten bider. Det siger også nogle af vores inkarnerede skovtursryttere med islændere – selv for dem ryger tempoet, når jorden er hård. Når man så alligevel kan få trænet gangarter og forfinet bæring og balance i hallen er det til at leve med.

Vi der er mest til dressur og kun rider i skoven en gang imellem for at blive blæst igennem og konditionstræne, begynder til gengæld virkelig at få styr på bæring og samling – så meget at vi tror på en stævnesæson, hvor vi kan komme ud og vise frem, hvad Eva har lært os. Nu mangler vi næsten kun, at damerne smider vinterfrakken og får sommerens silkedragt på (selv om vi selv synes de er smukke i deres lange, blanke vinterpels), så skal vi afsted. Gad vide om det også kan afstedkomme sløjfer? Nok næppe, med vores eklatante mangel på rutine – men sjovt skal det blive.

Og hvis du kan tænke dig at træne sammen med os, skal du være så hjertelig velkommen på Iversholt. Uanset ønsker vi dig et Godt Nyt År.